Automatski nacrt
PULS GRADA · deca

Ovog puta, stručnjaci su pronašli odgovor na pitanje koja je to muzika koja stimuliše bebe da se smeju. Možda su našli rešenje za sve roditelje koji se često pitaju kako da usreće svoje dete. Dragi roditelji, predstavljamo vam novo muzičko otkriće, a na vama je da ga isprobate!

Casparja Addymana, stručnjak u oblasti razvoja deteta i Lauren Stewart, muzički pshiholog, dobili su poziv od proizvođača hrane za decu Cow & Gate da analiziraju postojeće podatke o dečjim željama, i da dođu do odgovora na pitanje koja to muzika uveseljava bebe.

Nakon opsežnih istraživanja, u koja je uključena i dobitnica Gremija, kompozitorka Imogen Heap, došli su do rezultata. Pesma koja uveseljava bebe trebalo bi da bude jednostavna i da se ritam ponavlja, ali i da bude dovoljno dinamična kako bi beba ostala zainteresovana. Takođe bi pesma trebalo da sadrži i vesele ženske vokale. I kao rezultat ovog opsežnog istraživanja nastala je The Happy Song! Mogli ste je čuti u videu na početku članka. A možete je, kao što smo već napomenuli, pustiti svojoj bebi i proveriti hoće li i nju ova pesmica naterati da se smeje.

Extreme Intimo Extreme Intimo uručio donaciju Zavodu za vaspitanje dece i omladine Dnevni boravak Saradnja Udruženja roditelja dece obolele od malignih bolesti i kompanije McDonald’s Osnovci primenjuju program vezbi Aqua Viva predstavila program „Pokrenimo našu decu“ Sladoled i deca (Frikom) Sladoled zimi, da ili ne? · ·