Petlja film
KULTURA · film/TV

Dejv Franko, mlađi brat Džejmsa Franka nosilac je glavne uloge u naučnofantastičnom filmskom spektaklu „Petlja“ („Nerve“). U pitanju je još jedan film novog tehno-triler žanra u režiji Henrija Džosta i Arijela Šumana, koji je snimljen prema književnom predlošku istog naziva.

Roman Žana Rajana bavi se temom neverovatne igre koja u sebi sadrži nekoliko poznatih elemenata, od klinačke- Istina ili izazov, preko zaluđenosti društvenim mrežama, sve do filmskih klasika iz osamdesetih u kojima se junaci suočavaju sa igrama koje su sve samo ne zabavne, i u kojima izvući živu glavu ujedno znači i pobediti.

Marljiva srednjoškolka, Vee Delmonico, živi prema pravilima i retko se usudi da uradi nešto što nije planirala ili smatra neprihvatljivim. Pod pritiskom prijatelja počne da igra online igricu Nerve. Odluči da se prijavi za samo jedan izazov koji se čini kao bezopasna zabava. No, kada je adrenalin i takmičarski duh povuku dublje, igra postaje sve opasnija, vodeći je do velikog finala koje će odrediti celu njenu budućnost.

Da je  Stranger Things sitkom iz osamdesetih... Da je „Stranger Things“ sitkom iz osamdesetih… Tajne avanture životinja Prikaz filma: „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ "Psi rata" od sledeće nedelje u bioskopima „Psi rata“ od sledeće nedelje u bioskopima Foto izvor: blog.truffleshuffle.co.uk Kako izgledaju glumci serije „Baywatch“ 27 godina kasnije · · ·