2ed52f1a66f9e8148ea57adc9aea94a1
KULTURA · film/TV

Slavni roman „Piknik na Henging Roku“ australijske spisateljice Džoan Lindzi je doživeo već nekoliko adaptacija, od kojih je svakako najpoznatija ona Pitera Vira iz 1975. godine.

Od 25. maja ćemo biti u prilici da uživamo u novoj mini-seriji po ovom romanu u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Natali Dormer, zvezda serija „Tjudorovi“ i „Igra prestola“.

Piknik na Henging Roku se bavi misterioznim nestankom tri učenice i njihove profesorke na Dan zaljubljenih 1900. godine. U seriji će biti prikazana istraga povodom njihovog nestanka i posledice koje je ovaj nemili događaj ostavio na druge učenice i zaposlene u Epljard internatu, kao i na stanovnike okolnog gradića.

Glavne autorke mini-serije su Beatriks Kriščan i Alis Edison, a svih šest epizoda će biti objavljeno 25. maja na sajtu Amazon Prime Video servisa.

Paklena pomorandža 10 najboljih uvodnih filmskih scena Poslednja želja Koja je poslednja želja Brusa Vilisa? Cvrle, Nikad ne letiš sam „Cvrle, nikad ne letiš sam“ od sutra u bioskopima Miloš Forman Miloš Forman (1932 – 2018): Top 12 filmova · ·