Planetarium
KULTURA · film/TV

Nismo videli do sada mnogo glumačke akcije Lily-Rose Depp. Kratko pojavljivanje u filmu „Tusk“ u režiji Kevina Smitha je do sada jedini zvanični film gde smo je mogli videti. Ali, verovatno će uskoro iskakati i iz frižidera.

Planetarium je film čija se premijera očekuje na festivalu u Torontu a zvaničan datum bioskopske premijere se još uvek ne zna. Pored Lily-Rose Depp u filmu glumi i Natalie Portman a ako kažemo da je radnja filma smeštena u Pariz tridesetih godina prošlog veka, sigurni smo da film neće omanuti.

View this post on Instagram

#planetarium @rebecca.zlotowski !!!!!!

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Život je krenuo nizbrdo a ove dve Amerikanke u Parizu u „upale“ u šou biznis koji im potpuno menja i perspektivu i senzibilitet, ali to nije sve, i upravo to želimo i da vidimo u filmu koji je svojevrsna mešavina koju bismo najbolje mogli da opišemo kao „kako bi izgledalo kada bi se Vudi Alen i Bernardo Berzoluči napili u Parizu“. I da, ove dve glumice u filmu su u stanju da razgovaraju sa mrtvima, tako da, očekujemo dosta zanimljivih stvari.

Novi srpski filmovi Novi srpski filmovi premijerno prikazani na festivalima tokom leta landscape-1471946176-mulholland-drive Proglašen najbolji film 21. veka "Opasne mame" Stižu septembar i „Opasne mame“ Filmovi o sportu Top 8 filmova na temu manje popularnih sportova ·