Plejboj imaju novi singl i video
KULTURA · muzika

Jedna od naših najpopularnijih rok grupa Plejboj snimila je spot za novi hit singl Nije lako“. Premijerom spota najavljuje se početak samostalne koncertne aktivnosti i veliki povratak na regionalnu muzičku scenu ovog kultnog benda.

Njihov potpuni povratak na scenu zapoćeo je još 2012. godine, objavljivanjem pesme „Nemam vremena„, koja je postala zavidan radijski hit i neizbežni deo njihovih sve češćih koncertnih nastupa. Pošto plejbojizam deluje sopstvenim tempom, koji je ponekad nedokučiv običnim smrtnicima, bile su potrebne dve godine da najzad dobijemo njihovo pravo izdanje i novi video spot. Na novom singlu, osim već poznate „Nemam vremena“, Plejboj predstavljaju i njihov sasvim novi hit, „Nije lako“!

Spot, koji je sniman tokom septembra ove godine, premijerno je prikazan na MTV-iju u ponedeljak i naredna prikazivanja očekuje tokom decembra. Kao gošća u spotu, estetski prepoznatljivog za Plejboje, pojavljuje se naša poznata manekenka Anđelija Vujović. Autorski pečat i režiju potpisuje jedan od najznačajnijih reditelja u muzičkoj industriji, Ivan Šijak. Za montažu je zadužen Miloš Stojanović, dok su se za upečatljiv i uvek stilizovan izgled benda pobrinula  Jelena i Svetlana Proković.

Kolundžija Gvarnerijus Vodimo vas na koncert Jovana Kolundžije i ansambla Gudači sv. Đorđa Veliki prezir Veliki prezir i Lira Vega u Božidarcu Najneobičniji muzički podžanrovi 10 neobičnih muzičkih podžanrova Morrissey Top 5: Morrissey