100 godina mode na filmu
PULS GRADA · moda

Na internetu se već neko vreme mogu naći pravi mali serijali video radova koji pokazuju evoluciju muške i ženske mode uopšte. Od šminke i garderobe koja se nosila na novogodišnjim zabavama pa sve do ovog poslednjeg i najnovijeg video rada koji ispituje evoluciju ženske garderobe na filmu.

Nije tajna i danas nam je dobro poznato u kakvom se tandemu nalaze filmska i modna industrija, ali možemo da primetimo da su nekada filmovi zanosili i inspirisali, tako i toliko da su sve žene htele da budu i Holi Golajtli i Doroti iz Oza, ali i zanosna Kleopatra, a posle pedesetih Merilin Monro.

Video serija 100 Years odgovara na određene zadate teme, a ovoga puta tema je bila ikone stila na filmu i njihov uticaj na svakodnevicu. U konkretnom i pojednostavljenom značenju to podrazumeva da ste nakon nekog filma želeli ili nosili garderobu i ponašali se kao junakinja nekog određenog filma. Naravno, u skladu sa senzibilitetom, ljubavi prema konkretnim modnim i filmskim dekadama i eventualnim identifikacijama sa junakinjama filma, svaka devojka i žena imaju svoju modnu muzu skrivenu na velikom platnu. Za one koje još uvek u tako nešto nisu sigurne, neka pogledaju video!

Neverovatna muška moda Kako bi prema modnim stručnjacima trebalo da se oblače muškarci Seksi majice poznatih Kako obična majica može da postane šik komad Muška moda Momci koji znaju kako da se obuku za proleće Glamurozne minđuše Minđuše koje će svako primetiti · · ·