Automatski nacrt
U VAZDUHU · urban flash

Možda uživate da večeri umesto u razgovoru provedete igrajući Candy Crush Sagu ili neku drugu igricu na popularnim društvenim mrežama, možda ne bi trebalo da se osamljujete a to i nesvesno činite koristeći savremenu tehnologiju u najvećem broju sati kada ste budni, čak i onda kada ne radite. Psiholozi kažu da je od ekspanzije različitih aplikacija za „ovo i ono“ procenat osoba koje se žale na depresivne smetnje nekoliko puta udvostručen, a jedan mladić uradio je odličan animirani film upravo na ovu temu.

Diplomac sa univerziteta Kingston, Doug Hindson, napravio je film o malom čoveku čija je glava puna briga, ali po najmanje se pita koliku i kakvu ulogu tehnologija ima u njegovom životu. Da li vaš mobilni telefon stoji neposredno do glave, na krevetu ili noćnom stočiću, da li se umesto sa dragom osobom pred spavanje opraštate sa avatarima i društvenim mrežama, virtuelnim svetovima koji bez električnog napajanja i ne postoje? Sjajan film Douga Hindsona govori jednostavnim i jezikom svima razumljivim, naročito onima koji se prepoznaju kao „krivci“ u njegovom filmu.

Savremena civilizacija i njene manjkavostiOtvori galeriju
Novi kanadski pasoši Novi kanadski pasoš svetli u mraku Nakit Zapanjujuće skupo vereničko prstenje slavnih Pirsing Lepe devojke vole pirsing Iznenadio je ženu i kuću pretvorio Iznenadio je ženu i kuću pretvorio u igraonicu za decu · · ·