IT: CHAPTER TWO
KULTURA · film/TV

Film „To“ po romanu Stivena Kinga je 2017. impresionirao publiku i kritičare zbog čega je bio jedan od najgledanijih filmova te godine. Pre nekog vremena je najavljen drugi deo ove horor sage, a sada smo u prilici da vidimo i prvi trejler filma „To: Drugo poglavlje“ koji izgleda zaista jezivo.

Film se dešava 2016, dvadeset sedam godina od događanja u prvom delu priče. Prijatelji iz „kluba gubitnika“ su u međuvremenu izgubili kontakt, ali su igrom slučaja svi ponovo završili u gradiću Deri u američkoj državi Mejn. Tamo ih ponovo čeka zlo u vidu klovna Penivajza koga i ovaj put efektno tumači Bil Skarsgard. Da li će ovog puta naši junaci uspeti da se suoče sa svojim strahovima saznaćemo nakon premijere filma 6. septembra.

To: Drugo poglavlje je režirao Endi Muskijeti, dok se u glavnim ulogama nalaze: Džesika Čestejn, Džejms Makavoj, Džek Rajan, Bil Hejder, Isaija Mustafa, Džejms Renson, Endi Bin i, naravno, Bil Skarsgard.

 

mad max charlize t Top 10: Najbolje filmske uloge Šarliz Teron watchmen-tv-series-footage Prvi tizer za seriju „Nadzirači“ star-wars Dizni je najavio četvrtu trilogiju „Ratova zvezda“ i nastavke filma „Avatar“ 1556786570_opheliasocial Dejzi Ridli je Ofelija u trejleru za novu melodramu inspirisanu „Hamletom“ · · · · ·