Pogledajte kako parovi imitiraju poznate filmske poljupce
U VAZDUHU · urban flash

Ukusi se razlikuju, pa tako i ukusi po pitanju filmova, ali i romantičnih filmskih scena. Neko više voli uzbudljive trilere u kojima su ljubavne scene kao prava doza cimeta u vašem čaju, dok neki drugi, vole slatkiše i za doručak, pa je takvima potrebno da u svakom romantičnom filmu vide mnogo snažnih emocija i scena prepunih ljubavnog žara. Pravo je pitanje da li vaš partner/partnerka voli iste filmove, kao i vi, a BuzzFeed se pitao – koje bi filmske scene ljubljenja parovi odabrali, i oponašali? Rezultati su impresivni, a slučajno odabrani učesnici očigledno talentovani.

Ovaj video pokazuje koliko smo svesno ili nesvesno pod uticajem popularne kulture, čak i kada je romantika u pitanju. Budući da su parovi pokrili različite filmske žanrove, a tako i poljupce sa velikog platna, nama ostaje samo da proglasimo pobednika, makar kada je naš sud u pitanju. A vi možete da okušate svoju sreću, sa svojim najdražim bićem, ili da presudite u korist jednog od ova četiri para. Mi mislimo da su Maza i Lunja bili najbolji!

Kako da očistite sneg a da vas ne zabole leđa Kako da očistite sneg a da vas ne zabole leđa Deca objašnjavaju kako izgleda ljubav Deca objašnjavaju kako izgleda ljubav Dubleri i poznati glumci Čuveni dubleri još čuvenijih filmskih zvezda 1. Jedan medved, dva tronožca i četiri čoveka koji beže glavom bez obzira 5 viralnih slika iz 2015. za koje se ispostavilo da su lažnjaci · · · · · · ·