Parovi se doteruju u Photoshop-u
U VAZDUHU · urban flash

Oni koji se već dugo zabavljaju ili su u braku znaju da partnera ne trebaju niti mogu promeniti, ali ako postoji način da se tim povodom dobro zabavimo, zašto da ne. Ekipa iz Buzzfeeda odlučila je da napravi mali eksperiment sa parovima, tako što bi svakog ponaosob pitala kako bi u Photoshopu izmenili svog partnera/partnerku, a potom uz pomoć eksperta za pomenuti program napravili čudo. Pažljivo pogledajte, rezultati su presmešni!

Poznate ličnosti svakog dana imaju na stotine zahteva upućenih magazinima širom sveta, baš zato što neko nije ili tek treba da retušira njihove fotografije i sredi ih u Photoshop-u. Zar zaista verujete da svi oni izgledaju onako zgodno, preplanulo i izdefinisano, i to baš u svakom trenutku?

Ako biste bili u prilici da, poput ovih ispitanika Buzzfeed-a, promenite nešto na partneru, odnosno na njegovoj fotografiji, šta bi to bilo?

Uzmite u obzir i njegova/njena osećanja, činjenicu da kada menjamo time pokazujemo da nismo zadovoljni onim što imamo, da na taj način rušimo integritet najintimnijeg prijatelja. Kako ćete primetiti u videu, ljudi obično imaju veoma jednostavne, gotovo „plitke“ zahteve, poput – želela bih da bude više preplanuo, da ima gušće obrve ili želeo bih da ima mišićavije ruke. Nema mesta za ljutnju, ali ima za razmišljanje…


Dojenje i posao Muke na poslu žena koje doje Opasne dame latinoameričkih narko kartela na Instagramu Opasne dame latinoameričkih narko kartela na Instagramu Veridba iz bajke Veridba kao iz bajke Prava džungla u centru Pariza Divlje zverke na ulicama Pariza · · ·