Maroon-5-Super-Bowl-Halftime-Show-Performance-Video-2019
KULTURA · muzika

Ljubitelji američkog fudbala su saglasni da ovogodišnji Super Bowl u Atlanti nije opravdao očekivanja. Bila je to finalna utakmica sa najmanje golova u istoriji ovog sporta. Ipak, američki fudbal nije jedina stvar zbog koje milioni ljudi prate ovaj spektakl. Uvek se čeka na najnovije reklame i trejlere i, naravno, muzički nastup na poluvremenu.

Ove godine je grupa Maroon 5 imala čast da svira na Super Bowl-u, a na bini su joj se priključili još i reperi Travis Scott i Big Boi, kao i gospel hor. Bend je izveo svoje najpoznatije pesme kao što su This Love, Girls Like You, She Will Be Loved i Sugar. Travis Scott je odrepovao pesmu Sicko Mode pre nego što se bacio u publiku, dok nas je Big Boi podsetio na svoje stare dane u grupi Outkast izvođenjem pesme The Way You Move. Nastup je završen velikim hitom Moves like Jagger. U videu iznad teksta možete pogledati kako je izgledao ovaj spektakularni mini-koncert.

TOM_ODELL Tom Odel nastupa u Hali sportova hnkc-180608-gottwood-2018-1049-1548762422 Najbolji muzički festivali ove godine koje ne smete propustiti ezgif.com-webp-to-jpg Fender napravio hibridnu gitaru Uriah_Heep Koncert grupe Uriah Heep u Sava Centru · · · · ·