E-Play
KULTURA · muzika

Bend E-Play je objavio novi singl “Srešćemo se neki drugi put” koji je ujedno i najava njihovog petog studijskog albuma. Nakon radijske promocije, bend je odlučio da svoju publiku obraduje  i spotom.

Povodom novog spota Maja Cvetković je izjavila: “Jedan deo spota snimljen je u Beogradu, a drugi deo u carinskoj zoni u Sremskoj Mitrovici i hvala svim zaposlenima u carini koji su bili sa nama tog dana.  Kako je snimanje bilo u svitanje, znam da im nije bilo lako da ustanu u 3h ujutru i dođu na radno mesto pre radnog vremena. Na snimanju smo se prilično smrzli, ali smo hteli da dobijemo to prirodno sivilo i plavetnilo koje je zamislio naš snimatelj Luka Trajkovic.”

Pesma Srešćemo se neki drugi put snimana je u studiju Siena, a audio produkciju potpisuje Voja Aralica. Upravo zbog velikog zadovoljstva kako je pesma ispala u studiju, bend je prioritet dao radijskoj promociji što u današnje vreme nije redovna pojava. Ovim potezom su želeli da ožive radio, a pozitivno su iznenadili fanove koji su morali da prate radijske emisije kako bi ih čuli. Članovi benda se trenutno nalaze u studiju i rade na novom albumu kojim će obradovati fanove u 2018. godini.

marizacover Poklanjamo vam karte za koncert Marize maxresdefault54 Sergio Lounge u KC Gradu Bijelo dugme Budva Bijelo dugme i mnogo drugih izvođača na trgu u Budvi jazzanova12 Jazzanova stiže u Beograd u decembru · ·