Twin Peaks
KULTURA · film/TV

Nakon 26 godina, tokom 2017. godine na male ekrane se vraća dugoočekivani TV serijal, tačnije nastavak popularne TV serije „Twin Peaks“. Davne 1990. i 1991. ova serija se prvi put prikazivala na TV-u a njeni tvorci Mark Frost i David Lynch sasvim su dospeli u centar svetskog interesovanja, zbog serije koju nije bilo lako ni objasniti ni prepričati. Danas za „Twin Peaks“ možemo reći da je jedno od retkih ostvarenja u istoriji televizijskog igranog programa koja je inspirisala i uticala na mnoge serije koje su došle posle, uključujući i „X-Files“.

U 2017. Frost i Lynch će nastaviti priču koja je ostavila mnoga pitanja otvorenim. Ono što bi ipak bilo nerealno očekivati jeste da tokom prikazivanja nastavka serije Twin Peaks ulice budu prazne u datom terminu, kao što je to nekada bio slučaj. Kako će se verovatno epizode pojaviti na torrentima, jedino je verovatno da ćemo sa prijateljima razgovarati dugo o svakoj epizodi, a ni njih neće biti tako malo – čak 18, ako je verovati rečima njenih tvoraca!

Pred kamerom još uvek neka poznata lica, poput Kylea MacLachlana, kojeg je njegova uloga FBI agenta čekala sve ove godine, tu je i Michael Horse, a od pridošlica valja spomenuti Amandu Seyfried i Jennifer Jason Leigh.

Potcenjeni filmovi Potcenjeni filmovi u 2015. godini Star Wars Filmska recenzija: Zvezdani ratovi – Buđenje sile Trči zeko trči Najkraći dan: Događaj koji slavi kratkometražni film American Psycho 10 najbrutalnijih scena iz poznatih filmova · · · ·