infinity-war-defen45ders
KULTURA · film/TV

Sve ljubitelje Marvelovih stripova obradovaće vest da sledeće godine u bioskope stiže treći nastavak filma „Osvetnici: Večni rat“. U ovom film su okupljeni svi superheroji iz Marvelovih stripova, koji će, kao i u prethodna dva dela, pokušati da zaštite svet.

Junaci ovog filma su do sada suočeni sa najopasnijom pretnjom, koja im dolazi u vidu svemirskih senki, koje predvodi zloglasni Thanos. On planira da sakupi večno kamenje, koje ima nezamislivu moć, kako bi sproveo svoje okrutne namere.

Sudbina sveta će opet biti u rukama Marvelovih heroja, a koliko će oni biti sposobni da sačuvaju zemlju, od do sada najveće pretnje, moraćemo da sačekamo sledeću godinu kako bi saznali. Režiju potpisuju braća Entoni i Džo Ruso, a u filmu igraju: Skarlet Johanson, Kris Prat, Benedikt Kamberbač, Robert Dauni Junior.

04caa8a63a55565e929eea0d37f3f03c45 Šta je pogrešno u današnjem društvu DTX_PD215_45701074313_RGB_preview „Dajnotraks“: Pridruži se neobičnoj zabavi sa dinosaurusima Image21 Za sve ljubitelje francuske komedije – pogledajte trejler filma „Madame“ Avantura s Olafom „Zaleđeno kraljevstvo – praznik s Olafom“ od večeras u bioskopima · · ·