Automatski nacrt
KULTURA · muzika

Pred veliki beogradski koncert koji će zajedno sa Repetitorom održati na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac u subotu, 13. decembra, beogradski dvojac Ti objavio je spot za pesmu ,,Smejem se“.

Iza videa specifične priče i senzibiliteta stoji mlada ekipa umetnika okupljenih oko produkcijske kuće Četvrtak, a kojima je spot za pesmu grupe Ti debitantski projekat.

,,Nemanja Veselinović, student kamere, kontaktirao je Trajčeta i mene preko zajedničkog prijatelja i ponudio nam već snimljen materijal. Odmah smo shvatili da smo na istoj talasnoj dužini, i prihvatili da materijal iskoristimo za pesmu Smejem se. Zadovoljni smo kako je sve ispalo! Drago nam je što ovaj video ima potpuno drugačiju atmosferu od svih prethodnih, pa sa ekipom iz produkcijske kuće Četvrtak već pregovaramo o još jednom zajedničkom projektu“, objašnjava Ilija Duni kako je nastao spot za pesmu Smejem se, koja se nalazi na aktuelnom izdanju grupe Ti Vidimo se!.

Važno je skrenuti pažnju na sve članove kreativnog tima koje je inspirisala muzika grupe Ti i koji potpisuju spot za pesmu Smejem se, jer ova mlada ekipa tek treba da pokaže dokle sežu njeni umetnički dometi. Spot je režirala Katarina Mutić, snimatelj je Nemanja Veselinović, montažerka Nataša Pantić, a glavnu ulogu u spotu tumači Nevena Ilena.

van gogh Van Gogh u Hali sportova dve večeri za redom! Neon Jazz Novo jazz veče u Gradu – NEON JAZZ! Morrissey Morrissey u Beogradu! Plasido Domingo Plasido Domingo u Kombank areni ·