Pogledajte šta se dogodi kada iPhone6 skuvate u Coca Coli
U VAZDUHU · urban flash

Svi oni koji vole iPhone i Apple uređaje verovatno će teška srca odlučiti da pogledaju ovaj video, jer će u njemu njihov „mezimac“ biti skuvan u malo čarobnog napitka poznatog kao Coca Cola. Verovatno se pitate zašto bi neko uradio takvu glupost, ali mnogo je blogera širom sveta koji žele da privuku pažnju, iako je ovaj momak zasigurno u toj svojoj nameri i uspeo.

Jasno vam je da će se Coca Cola karmelizovati nakon što je neko vreme kuvate, ali da li će se i smartfon karmelizovati ostaje nam da pogledamo. Ukrajinski bloger TechRex i njegovi sabskrajberi mogu da vide kako se zajedno sa gustom masom nekadašnjeg soka meša polako otapajući mobilni telefon. Istina je, ne brinite se, da se neće i ne može raspasti na sitne komadiće, ali kada ga gospodin „naučnik“ konačno izvadi iz tiganja, ne ostaje mu ništa drugo, već da konstatuje da je telefon sasvim uništen.

Ovaj video je pogledalo više od 1,8 miliona korisnika a ukoliko se u vama tek sad probudila želja mladog istraživača, pogledajte šta TexhRex radi sa iWatchom. Imajte na umu da ovo ne pokušavate kod kuće osim ako niste sponzorisani direktno iz Apple kompanije!

Sociološki eksperiment: Pitala je 100 momaka da li bi spavali s njom (Ne)pristojna ponuda: Pitala je 100 momaka da li bi spavali s njom Hip hop albumi na Google Street View-u Hip-hop albumi na Google Street View-u Kako vas prsti odaju Šta o vama otkrivaju prsti vaše ruke Češće seks saveti 10 naučno dokazanih trikova koji povećavaju šanse za seks · · ·