Venčanica
PULS GRADA · moda

Kada krenete tragom starih albuma, moguće je da ćete videti nesvakidašnje haljine u funkciji venčanica, jer je u davna vremena moda, a i danas to može biti slučaj, zavisila ne toliko od afiniteta koliko od finansijskog statusa onih koji će ući u bračnu zajednicu. Trendovi su jedno, a prilike i mogućnosti nešto sasvim drugo, ali kako se moda neprestano menja imati uvid u ono što je nekada bilo, a opet se može vratiti uvek je prilično zabavno.

Kada vam neko kaže da su u toku perioda od jednog veka, žene na sopstvena venčanja nosile i duge i kratke venčanice, da su buketići bili i prilično veliki, i opet sasvim mali, da su ponekad, čak i nevešto prišivani ukrasi na svečanu suknju ili haljinu kako bi se postigao efekat potreban za simbol ujedinjenja jednog muškarca i jedne žene u bračnu zajednicu. Sve vam ovo može izgledati kao neverovatna priča, ali kako bismo potvrdili navedeno i ispričali još ovakvih zabavnih crtica iz života, možda je bolje, ali i kraće, da pogledate video u kojem će vam se sve ispričati kroz fotografije venčanica koje su se nosile od 1915. do današnjih dana.

H&M i Balmain H&M i Balmain – modna saradnja dobila i ekskluzivnu kampanju Cipele za ovu jesen Cipele za jesenje žurke David Beckham u duhovitoj kampanji za H&M Ako David Beckham izgleda dobro u H&M odeći i vi ćete Venčanice sa Nedelje mode Pravo sa modnih pista: Šta se nudi nežnim nevestama · ·