Pogledajte trejler: "Catch Hell" režiserski debi Ryana Phillipea
KULTURA · film/TV

Nekadašnji holivudski lepotan, koji je karijeru otpočeo igrajući Billyja Douglasa prvog gej junaka u tinejdžerskoj sapunici „One Life To Live“, kasnije je ostvario zapažene role u poznatim filmovima, od kojih su neki bili nominovani i za Oskara. Pamtimo ga iz filmova „Znam šta ste radili prošlog leta“, „Okrutne namere“, „Gosford park“ i „Diskoteka 54“ , a ove jeseni će premijerno predstaviti svoj rediteljski debi pod nazivom „Catch Hell“.

Reč je o brutalnom trileru sa elementima psihološke drame, u kojem Ryan Phillippe igra glavnu ulogu, popularnog holivudskog glumca, koji biva otet tokom puta na snimanje novog filma. Zarobljen je u kolibi u močvari Luizijane, gde ga njegovi otmičari muče i ucenjuju, preteći da će na njegovom Twitter nalogu objaviti kompromitujuće snimke. Za mladog Reagona Pearcea (Ryan Phillipe) glumca u usponu ništa nije dovoljno opasno da bi moglo da ugrozi slavu do koje je tako teško stigao, ali kako će se izbaviti iz nevolja ostaje nam da vidimo kada se film pojavi, krajem oktobra.

Pogledajte trejler: "Into The Woods" - novi Disney spektakl Pogledajte trejler: „Into The Woods“ – novi Disney spektakl 10 filmova o raskidu 10 filmova o raskidu 50 nijasni - siva Tajne trejlera za film „50 nijansi – siva“ Borba zmajeva Borba sa zmajevima u Rio de Žaneiru · ·