Star Wars: Rogue One
KULTURA · film/TV

U pitanju je osmi nastavak najpopularnije filmske sage o svemiru.

„Star Wars: Rogue One“ režirao je Gareth Edwards („Godzilla“) a u bližem fokusu filma su II i IV epizoda, jer će film ispričati priču o pobunjenicima koji žele da ukradu planove za Zvezdu smrti. Gledajući poslovno čini nam se da od trenutka kada je Disney preuzeo prava od Lucasfilma ljubitelji priče o Star Wars neće više morati dugo da čekaju od epizode do prikazivanja nove, tj. sledeće, a da li je to dobro, ili će se čitava saga naći u problemu štancovanja i masovne produkcije – ostaje da vidimo.

Star Wars: Rogue One prvi je Disney film koji se temelji na avanturama poznatih junaka iz već postojeće franšize. Naslov se odnosi na vođu pobunjenika koju će igrati Felicity Jones (Teorija svega) a tu su i Jyn Erso, Diego Luna (Milk), Riz Ahmed (Nightcrawler), Forest Whitaker (Poslednji kralj Škotske), Donnie Yen (Yip Man).

Hardcore Henry Hardcore Henry: Rusko-američka hit produkcija stiže u bioskope sledećeg četvrtka Mladost „Mladost“ film slavnog reditelja Paola Sorentina napokon u bioskopima Dobra žena Mirjana Karanović sa filmom “Dobra žena” putuje po Srbiji Edi Orao TOP 5: Najbolje sportske „dramedije“ · · ·