Pogledajte trejler za film: The 5th Wave
KULTURA · film/TV

„The 5th Wave“ je SF triler zasnovan na istoimenom bestseleru iz 2013. godine spisateljice Susannah Grant, koji je u svetu dosta prevođen, a koji govori o invaziji vanzemaljaca na Zemlju. Prema toj viziji inteligentna bića koja dolaze iz nepoznatih svemirskih prostora planetu zauzimaju talasima nasilja i ubistava koji se rasprostiru širom Zemlje.

Nakon četiri brutalna talasa pustošenja planete, nalazi se nekolicina preživelih, među kojima je i hrabra tinejdžerka Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz), koja pokušava da pronađe svog brata. Film je režirao J. Blakeson koji će zadovoljiti sve one koji će nakon prikazivanja Igara gladi ostati uskraćeni za još akcije i avanture.

U savremenom svetu još uvek se ratuje isključivo tako što ljudi napadaju jedni druge, međutim, izgleda da će budućnost biti mnogo strašnija, makar ako je sudeći prema filmu The 5th Wave, gde se ljudska rasa, bolno uništena i gotovo istrebljena pokušava da odupre znatno snažnijoj sili vanzemaljske inteligencije.

U filmu pored Chloë Grace Moretz igraju Nick Robinson, Alex Roe, Maika Monroe, Liev Schreiber i Zackary Arthura, a premijera se očekuje sredinom 2016. godine.


al pacino Al Pacino: 5 legendarnih filmskih scena (video klipovi) Knjige i filmovi Filmovi na osnovu romana: Čitaćemo uskoro (u obližnjim bioskopima) Filmovi o Robinu Hudu Gužva u Šervudskoj šumi: Holivud priprema 4 filma o Robinu Hudu Eddie Redmayne Eddie Redmayne kao žena – pogledajte trejler za film „The Danish Girl“ ·