Pogledajte trejler: "Into The Woods" - novi Disney spektakl
KULTURA · film/TV

Duhovit i zabavan mjuzikl u kojem se sreću na istom mestu različiti već poznati junaci iz bajki, poput „Pepeljuge“, „Crvenkape“, „Džeka i čarobnog pasulja“, čini se kao još jedna zamisao producenata da se porodično umesto na piknik ode u bioskop. Reč je o modernoj interpretaciji bajki braće Grim, sa posebnim osvrtom na ono čemu junaci teže i o čemu maštaju, i načinima kako dolaze do ostvarenja svojih želja.

Film vrca od bezbrojnih zvezda, najpre da spomenemo čuvenog Roba Marshalla kojeg se poštovaoci mjuzikla sećaju iz ostvarenja Chicago. Isti režiser je poslednjim nastavkom Pirata sa Kariba prilično zadovoljio finansijske zahteve Disney kompanije, pa je, gle čuda, dobio priliku da ponovo radi sa istim timom. Into The Woods je istovremeno bajka i mjuzikl, i to legendarni hit iz ’80-ih, koji su za tadašnje brodvejske potrebe uradili Stephen Sondheim i James Lapine. U filmu, čija je premijera najavljena za početak nnaredne godine igraju: Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine i Johnny Depp.

10 filmova o raskidu 10 filmova o raskidu 50 nijasni - siva Tajne trejlera za film „50 nijansi – siva“ Borba zmajeva Borba sa zmajevima u Rio de Žaneiru Serija "Friends" Najsmešniji momenti iz serije „Friends“ · · · ·