Me Before You
KULTURA · film/TV

„Me Before You“ je verovatno jedan od onih filmova koji će napuniti bioskopske sale i u njima sve uplakane romantične duše još jednom uveriti da prava ljubav jeste moguća i da se dogodi kada to najmanje očekujete.

Drama je snimljena prema istoimenoj knjizi i bestseleru engleske spisateljice Jojo Moyes, a u pitanju je priča o Louise Clark koju igra Emilia Clarke koja nakon niza neuspelih pokušaja da se zaposli dobija poslednju priliku, i to kao negovateljica.

Mladić koji je potomak bogate loze završio je u invalidskim kolicima (igra ga lepi Sam Claflin od ranije nekima poznat iz serijala Igre gladi), i od tog trenutka ne samo da je zavistan od pomoći drugih ljudi već je i veoma depresivan. Kada u njegov život stupi mlada i zabavna Louise, ne postoji način da se odupre njenim pozitivnim uticajima i emocijama. Ona postaje i njegov lični asistent i pomoćnica u životu i borbi sa svakodnevicom koja ga iskušava na najsurovije moguće načine. Kako je Jojo Moyes pisala i scenario za film a ne samo roman verujemo da nas Me Before You neće razočarati.

Kerol Lezbejska ljubavna priča „Kerol“ od sutra u bioskopima Batman vs. Superman Filmski obračun: „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“ War Dogs Pogledajte trejler filma „War Dogs“ Pogledajte trejler filma „The Lego Batman Film“ Pogledajte trejler filma „The Lego Batman Film“ · ·