dianaheader_cover
KULTURA · film/TV

Krajem meseca na televiziji HBO biće prikazan dokumentarni film „Diana, Our Mother: Her Life and Legacy“ o životu Dajane, princeze od Velsa. Njeni sinovi Vilijam i Hari će se pojaviti kao sagovornici i odati priznanje svojoj pokojnoj majci, koja je pre tačno 20 godina poginula u udesu u Parizu.

U trejleru možemo da vidimo Vilijima i Harija kako prelistavaju albume sa porodičnim fotografijama i prisećaju se dirljivih trenutaka iz detinjstva provedenih sa majkom Dajanom. 

„Ovo je prvi put da nas dvojica iskreno pričamo o njoj kao majci“, izjavio je princ Hari. Njegov brat, princ Vilijam, je dodao: „Bila je veoma neformalna i volela je da se smeje i zabavlja. Rano nam je stavila do znanja da postoji život i izvan zidova palate.“

Princezi Dajani će u narednih nekoliko mesici biti odato priznanje i na još jedan način. Naime, ispred Kensingtonske palate će biti otkrivena statua sa njenim likom.

THE LOCH 2017 pic_cover Trojni pogled na nove britanske krimi-serije: „Born to Kill“, „Fearless“ i „The Loch“ geostorm-image_cover Gerard Butler u novom filmu katastrofe „Geostorm“ Ingrid Goes West Indie filmske poslastice za ovo leto Actors-Who-Had-First-Kisses-Screen_cover Oni su se prvi put poljubili ispred kamere · · · ·