Get a Job
KULTURA · film/TV

„Get a Job“ je američka komedija sa veoma teskobnom tematikom. Verujemo da je na teška pitanja i teme ekipa na čelu sa rediteljem Dylanom Kiddom pokušala da pokaže kako se u teškim vremenima, kada je stepen nezaposlenosti svuda u svetu prilično visok, čovek ipak ne treba prepuštati očaju, a naročito oni mladi.

Znate već kako bi to trebalo da bude, završite školu, pa onda dobijete prvi posao pa shvatite šta znači svet odraslih, zašto su oni namrgođeni nedeljom uveče, a razdragani petkom. I tako ciklus bezbrižnosti postaje nečija druga preokupacija. Međutim, kada živite u vremenu između dve recesije, ili u veku koji miriše na svakodnevnu recesiju, smanjivanja budžeta i povećanje broja nezaposlenih, možda baš onda treba da pogledate film koji se bavi ovom temom. Ovo je i film o odrastanju, a u njemu Miles Teller i Anna Kendrick igraju dvoje mladih ljudi koji se suočavaju sa problemima na koje nisu navikli.

Palme u snegu Ladies Night za Dan zaljubljenih u bioskopima Cineplexx Batman v Superman 10 blokbastera koji nas očekuju u prvoj polovini godine "Zulender 2" u centru sveta mode Komedija „Zulender 2″ od danas u bioskopima Automatski nacrt Nova ekranizacija popularne priče o brodolomcu Robinzonu Krusou stiže sutra u bioskope · · · ·