Pogledajte trejler za film namenjen svim ženama "Ona mi je sve"
KULTURA · film/TV

Ne slavimo 8. mart, ali slavimo praznik svih majki, i žena, a kojeg ga datuma slavimo? Možete ga proslavljati kada god želite, ali najbolje će biti da sa slavljem počnete 5. maja kada se očekuje premijera nove romantične komedije pod nazivom „Ona mi je sve“.

Tvorac legendarnog filma „Zgodna žena“ ponovo je tu, i ima za sve radoznalce novi film namenjen ženama, koji govori o ženama, ali ma kako vam se činilo – ovo nije klasična vikend limunada!

Reditelj Garry Marshall snimio je zabavnu romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svetu. U najnovijem holivudskom hitu koji uskoro stiže u bioskope igraju slavne – Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson. Ovo je idealna prilika da sa svojom mamom ili sestrom pođete u bioskop, sa najboljom drugaricom kojoj ste krstili dete, sa nekim bliskim ko će razumeti i voleti nekoliko priča o majkama i ćerkama o porodičnim odnosima koji su uvek složeni, ali za koje postoji uvek prostora da se raspetljaju samo ako ima volje!

Poput mnogih hvaljenih Marshallovih filmova i televizijskih serija i ovaj je pun neočekivanih obrta, popraćenih njegovim karakterističnim optimističnim humorom.

The Lives of Others Najbolji špijunski filmovi „Pogled sa neba“ od danas u bioskopima „Pogled sa neba“ od danas u bioskopima microbe et gasoil Pogledajte trejler novog filma Michela Gondryja “Microbe and Gasoil” Pogledajte trejler za film "The Girl on the Train" Pogledajte trejler za film „The Girl on the Train“ · · · · ·