Pogledajte trejler za film "Nebo iznad nas"
KULTURA · film/TV

Debitanski film holandskog reditelja Marinusa Groothofa „Nebo iznad nas“, u produkciji Miše Mogorovića, koji prati živote troje običnih ljudi različitih generacija tokom NATO bombardovanja Beograda 1999. godine. Film će svetsku premijeru imati u okviru Filmskog festvala u Roterdamu (International Film Festival Rotterdam – IFFR), koji će se održati od 21. januara do 1. februara. Glavne uloge u filmu imaju Nada Šargin, Boris Isaković i Nikola Rakočević, scenario i režiju potpisuje mladi Marinus Groothof, a direktor fotografije je Ruben Impens.

Nebo iznad nas će sa još 4 ostvarenja biti deo prvog izdanja inovativnog programama IFFR Live u okviru kojeg će se održati simultano svetske premijere filmova u biskopima širom Evrope tokom trajanja Filmskog festivala u Roterdamu, a publika u bioskopima biće u mogućnosti da nakon premijere putem live streaming veze pozdravi reditelja i ekipu filma (koji će biti u Roterdamu), kao i da im preko Twittera postavi pitanja.


Egzodus Novi spektakl Ridlija Skota „Egzodus: bogovi i kraljevi” u Cineplexxu Pogledajte trejler za film "White God" - priču o odnosu čoveka i psa Pogledajte trejler za film „White God“ – priču o odnosu čoveka i psa Crossdresseri na filmu Crossdresseri na filmu: Muškarci koji glume žene i obrnuto True Detective 13 najboljih TV serija emitovanih tokom 2014. godine ·