Huntsmen
KULTURA · film/TV

Novi film sa tri izuzetno privlačne holivudske lepotice – Jessica Chastain, Emily Blunt i Charlize Theron. U ovom ostvarenju im se pridružuje i naslovni junak, lovac, kojeg igra zanosni Chris Hemsworth, a filmska priča predstavlja delimičan nastavak bajke započete u filmu „Snežana i lovac“ iz 2012. godine. Za razliku od prethodnog reditelja, Cedric Nicolas-Trojan koji potpisuje ovo ostvarenje, atmosfera u filmu će biti mnogo okultnija, dinamičnija i mračnija.

Akcija, pustolovina i fantazija, tako bismo najkraće mogli da opišemo ostvarenje u kojem se tri lepe žene bore zajedno i jedna protiv druge. Fokus filma seli se u lik Erica kojeg igra Chris Hemsworth, a nakon pobede Snežane, koja se zbila u prethodnom filmu, ovaj nastavak će pokazati kakve sve trikove krije kraljica Ravenna u igri koju tek započinje. Za sve koji su zbunjeni idejom da se poznata priča ovako nastavi, poruka tvoraca filma glasi – kada krenete u bitku protiv opasnih zloća, pobrinite se da oni nemaju nikakve bliske rođake koji bi vam se mogli osvetiti u porodično ime!


smrdljiva_bajka Premijera domaćeg filma „Smrdljiva bajka“ u Sava Centru Pogledajte trejler za film " Zoolander 2" sa Justinom Bieberom Pogledajte trejler za film “ Zoolander 2″ sa Justinom Bieberom f4cb792b-4a35-49d4-a3ce-cb7f8bd8a5e2 Dani slovenačkog filma u Beogradu cover2 Filmska recenzija: „Spektra“ · ·