Screen-Shot-2017-11-16-at-10.53.16-AM-cover
KULTURA · film/TV

John Krisinski i njegova žena Emily Blunt su supružnici i u novom filmu „A Quiet Place“. U pitanju je originalna horor priča o preživljavanju jedne porodice u svetu u kome neidentifikovane natprirodne sile prete da unište svakoga ko im se nađe na putu. Jedino što vam može spasti život u takvim okolnostima je da se uzdržite od pravljenja bilo kakvih zvukova!

Glavne protagoniste filma u trejleru možemo videti kako između sebe komuniciraju jezikom znakova. Oni se kreću isključivo bosih nogu, a svaki slučjni zvuk koji naprave je razlog za uzbunu.

A Quiet Place je režirao sam John Krasinski. On je takođe i jedan od koscenarista filma zajedno sa Scottom Beckom i Bryanom Woodsom. Ovaj intrigantni horor moćemo očekivati u bioskopima od 12. aprila.

SHOC_RJ_0228_0010-RT_preview Robert Kirkman: Šta se krije među stranicama vaših omiljenih stripova? eva_cover Filmovi sa Berlinala koje ćemo gledati na 46. FEST-u Skyscrapers Skyscraper: Nova akcija sa Dvejnom Džonsonom Pećinci Animirani film „Pećinci“ od sutra u svim bioskopima · · · ·