Automatski nacrt
KULTURA · film/TV

Posle godina čekanja, konačno smo dočekali da se snimi film „It“ po istoimenom romanu Stephena Kinga iz 1986. godine. Ako ste imali ranije traume od ovog ostvarenja to je zato što ste gledali mini seriju koja se prikazivala 90-ih. Strašni klovn koji teroriše decu vraća se strašniji nego ikada.

Naravno, ako zbog mini serije koju ste ranije gledali imate fobiju od klovnova ili generalno imate koulrofobiju (fobiju od klovnova), ovaj film nije za vas. A roman It je ubrzo nakon izdavanja postao apsolutni hit. Sedmoro dece koje teroriše stvor koji se obično pojavi iz kanalizacije kao klovn Pennywis, nikako ne može da bude sasvim obična stvar.

https://www.youtube.com/watch?v=OPdDdC4go6c

Lice Pennywisa se ne zaboravlja, a sigurno je da se sada film očekuje sa nestrpljenjem. Jesmo li sad dovoljno odrasli da nam ovo ne bude strašno?
U klovnovsku garderobu će umesto Tima Curryja uskočiti Bill Skarsgård. I ovo je prvi od dva filma o ubilački nastrojenom klovnu. Premijera filma će biti ove godine, u septembru.

The Bye Bye Man Nove filmske preporuke 16836265_1439201092778528_7772134461953597837_o_cover1 Martovski festival: 64. Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma horor Kako ekipa čudnih likova iz horor filmova izgleda u stvarnom životu "Duh u oklopu" Od četvrtka „Duh u oklopu“ u bioskopima · ·