bw
KULTURA · film/TV

„Veštica iz Blera“ (The Blair Witch Project) je kultni horor film iz 1999. godine. I odjednom se samo čulo da će uslediti nastavak ovog filma koji u bioskope stiže 16. septembra 2016. godine. I tajna je dobro čuvana , pošto je trejler koji ste mogli pogledati izašao pre koji dan.

Film se zove Blair Witch i režiser je Adam Wingard.Trejler izgleda zastrašujuće, a činjenica je da se film The Blair Witch Project svrstava u najstarašnije filmove svih vremena, te i mora da pokuša da zastraši više od prvog filma. Zanimljivo je da je 2000. godine The Blair Witch Project imao neuspeli nastavak Book of Shadows: Blair Witch 2, ali film je bio drugačiji, istraživala se pozadina fenomena i nije naišao na pozitivne kritike.

Uskoro ćemo imati priliku da vidimo šta se zaista desilo sa studentima iz prvog filma i nadamo se nekakvom spektakularnom razrešenju. Više o filmu pogledajte ovde.

TV leto - nove serije TV leto: „Izgnanik“, „Životinjsko kraljevstvo“ i „Propovednik“ Filmovi Inspirativni filmovi koje treba gledati: Pogledaćete život iz drugog ugla filmovi Filmovi snimljeni poslednjih godina koji bi mogli imati armiju sledbenika filmski glumci Oni su debitovali devedesetih, sad su poznati glumci ·