Pogledajte trejler za novi "Batman v Superman
KULTURA · film/TV

Novi film o superherojima, čije je premijerno prikazivanje zakazano za mart 2016. godine u prevodu nosi naziv „Betmen protiv Supermena: Zora pravde“. Reč je o nastavku filma iz 2013. godine, „Čovek od čelika“ za čiju se režiju pobrinuo Zack Snyder, pa se čini da će među malobrojnim režiserima koji pažnju pridaju upravo strip herojima, Zack biti taj koji najbolje ume da nam na velikom platnu dočara svu silu, hrabrost i moć onih koji brinu o ostatku sveta.

Scenario za film napisao je Oskarom nagrađeni scenarista Chris Terrio, prema filmskoj priči Davida S. Goyera. Za sve one koji se pitaju da li će im biti važno da isprate sve nastavke i serijale stripa kako bi razumeli Batman v Superman: Dawn of Justice, odgovor glasi – i hoće i neće.

Henry Cavill igra Klarka Kenta, odnosno Supermena, koji se usled neobičnog govorkanja okreće protiv starog i umornog Betmena (Ben Affleck), ali nakon što se slegnu strasti i sve dođe na svoje, njih dvojica postaju jednako važni članovi novoosnovane družine koja brzo mora da spase beskrajno ugrožen ljudski rod!

U filmu igraju: Amy Adams, Ben Affleck, Diane Lane, Gal Gadot, Henry Cavill, Holly Hunter, Jason Momoa, Jeremy Irons, Jesse Eisenberg, Laurence Fishburne i Ray Fisher.

'Superman': Friedrich Nietzsche, German philosopher, 19th century (1956). 10 filmova inspirisanih Ničeovom filozofijom Sanandreas_SBgr21 Filmska recenzija: „San Andreas“ The Legend Pogledajte trejler za „Legend“ – novi film Toma Hardyja Pierrot Le Fou 10 filmova koje svi ljubitelji mode moraju pogledati · · ·