London Has Fallen
KULTURA · film/TV

Pre dve godine ljubitelji akcionih trilera sa mnogo pucanja i spasavanja američke časti, mogli su da uživaju u filmu „Olympus Has Fallen“. Ove jeseni obradovao nas je trejler za film „London Has Fallen“ koji će se pojaviti u martu, a koji je zapravo nastavak priče o čuvenom agentu tajne službe, kojeg igra Gerard Butler.

U prvom delu Butler je trebalo da američkog predsednika zaštiti od neočekivanog napada terorista iz Severne Koreje koji su zaposeli Belu kuću, dok će u novom delu svi akteri biti dovedeni do još zahtevnijeg zadatka. Radnja filma smeštena je u prelepi London, a prema scenariju i onome što se u filmu zbiva, čini se kao da ovo neće biti poslednji nastavak za čitavu ekipu filma, uključujući i Aarona Eckharta kao američkog predsednika i Morgana Freemana kao njegovog potpredsednika.

Jurnjava kroz razrušeni London u kojem su nemilosrdni teroristi rešili da zavladaju ili milom ili silom, postaje gotovo manir. Gerard Butler je dobar, koliko to od njega zahteva jedna prilično laka akciona rola bez previše udubljivanja, ali to ne znači da bi kada se pojavi u bioskopima ovaj film trebalo da preskočite. Na protiv, akcioni triler je uvek solidno utrošeno vreme, a uz Butlera osobito!


Loši filmovi dobre knjige Dobre knjige, ali loši filmovi Jane's got a gun Natalie Portman kao kaubojka u trejleru za film „Jane Got a Gun“ cover 10 blokbastera koje željno iščekujemo cover 10 detektivskih filmova vrednih pažnje · · ·