Pogledajte trejler za novi film Kate Winslet "A Little Chaos"
KULTURA · film/TV

Kada su kostimirane drame u pitanju, ima li boljeg izbora od Oskarom nagrađene Kate Winslet? Čini se da je odgovor na ovo pitanje znao i režiser Alan Rickman, do sada domaćoj publici poznatiji kao glumac, iako je davne 1997. na poziciji režisera snimio film „The Winter Guest“ Ovoga puta Rickman se pojavljuje u trostrukoj ulozi – kao režiser, scenarista i glumac u ostvarenju „A Little Chaos“.

Romantična drama prati Sabine (Kate Winslet) ženu jake volje i talentovanu dekoraterku koja je izabrana da uredi jedan od versajskih vrtova Luja XIV. Na poziciji koja je do tada bila namenjena isključivo muškarcima Sabine se postavlja kao neko ko ruši rodne i klasne barijere, a istovremeno postaje profesionalno i privatno upletena u vezu sa čuvenim umetnikom André Le Notre, kojeg igra simpatični Matthias Schoenaerts.

Top komične serije - best of 2014. Best of 2014: Najbolje komične serije Najbolji strani filmovi Best of 2014: Najbolji strani filmovi Najbolji domaći filmovi u 2014. Best of 2014: Najbolji domaći filmovi Najbolje žene 2014. Žene koje su obeležile filmsku 2014. · · · ·