Pogledajte trejler za novi film "A Monster Calls"
KULTURA · film/TV

Drama sa elementima fantastike pod nazivom „A Monster Calls“ je delo koje se temelji na istoimenoj knjizi Patricka Nessa, koje je režirao J. A. Bayona. Nessa je bio scenarista na ovom zanimljivom filmu namenjenom tinejdžerima ali i odraslima, i glavna linija priče se bavi dečakom Conorom O’Malleyem koji se suočava sa dvostrukim problemima – kod kuće bolesna majka, a u školi nasilje među vršnjacima.

A Monster Calls je zanimljiva špansko-englesko-američka koprodukcija hvaljenog režisera Juana Antonia Bayona u kojoj se pojavljuju glumci poput Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones, Toby Kebbell i Liam Neeson. Veliki glumac Neeson je svoj karakterističan glas pozajmio čudovištu koje se u filmu pojavljuje kako bi pomoglo dečaku da sačuva hrabrost i razum u vremenima koja ga stavljaju pred iskušenje.

12-godišnji dečak, kojeg igra MacDougall, pronalazi izlaz iz mučne stvarnosti u svetu mašte i bajki koje govore o hrabrosti, veri i gubitku.

Olimp-letnji-bioskop-B1(1) cover City letnja preporuka #4: Letnji bioskop na Olimpu 2016 City letnja preporuka #14: Filmstreet "Posmatrači" Završeno snimanje filma „Posmatrači“ Nove britanske TV komedije Smeh na prvom mestu: Nove, britanske TV komedije ·