the-mule-cover
KULTURA · film/TV

U novoj krimi drami „The Mule“, koju je i režirao, Klint Istvud tumači Erla Stouna, 80-godišnjaka koji je u škripcu za novac nakon što mu je propao biznis. On dobija ponudu za posao u kojoj se od njega traži da samo prevozi robu, ali ubrzo oktriva da je bez svog znanja prihvatio da bude krimjučar droge za meksički kartel. Njihova operacija će se pojaviti na radaru američkog agenta Kolina Bejtsa (Bredli Kuper) što će dovesti Erla u nezgodan položaj i naterati ga da se zapita da li stvarno želi da ga porodica pamti po ovoj neslavnoj epizodi.

Ovo je prva uloga Klinta Istvuda još od filma Trouble with the Curve iz 2012, a prva glavna od Gran Torina (2008). Osim njega i Bredlija Kupera, u filmu će još igrati i Majkl Penja, Dajen Vest, Lorens Fišburn i Endi Garsija.

Scenario za film The Mule je napisao Nik Šenka, a njegova premijera je zakazana za 14. decembar.


action-movies-768x432 10 najboljih akcionih filmova poslednje dekade 3af_vice Kristijan Bejl je Dik Čejni u filmu o bivšem američkom potpredsedniku Jutro će promeniti sve Pogledajte OVDE prvu epizodu serije „Jutro će promeniti sve“ Taron-Egerton-as-Elton-John-in-Rocketman Prvi trejler za biografski film o Eltonu Džonu · ·