first-trailer-andy-serkis-mowgli
KULTURA · film/TV

Nije prošlo ni dve godine od veoma uspešnog filma „Knjiga o džungli“ u režiji Džona Favroa, a već smo u prilici da gledamo trejler za novu filmsku adaptaciju klasične kolekcije priča Radjarda Kiplinga, koja će svoj bioskopski život početi 19. oktobra.

Za režiju filma je zadužen poznati glumac Endi Serkis („Crni panter“, „Gospodar prstenova“), kome je ovo tek drugi film iza kamere.

Mogli će prikazati avanture istoimenog junaka, dečaka odgajanog od strane vukova u džunglama Indije. Pod turorstvom medveda Balua i pantera Bagire, Mogli uči pravila preživljavanja u surovom okruženju džungle i vrlo brzo biva prihvaćen kao član zajednice od strane svih drugih životinja. Doduše, svih osim jedne, opasnog tigra po imenu Šir Kan. Ipak, možda postoji mnogo veća opasnost u džungli, što će Mogliju postati jasno kada se suoči sa svojim ljudskim poreklom.

Scenario za ovaj film je napisala Kejli Klouvz, u ulozi Moglija se nalazi Rohan Čend, dok glasove životinjama pozajmljuju Metju Ris, Benedikt Kamberbeč, Frida Pinto, Kejt Blanšet i Kristijan Bejl.

keanu-reeves-winona-ryder-couple-up-for-destination-wedding-movie-ftr Kijanu Rivs i Vinona Rajder su zvezde romantične komedije „Destination Wedding“ houston-doc Vitni: Pogledajte trejler za dokumentarac o slavnoj pevačici x-movie-cliches-that-need-to-stick-around-otherwise-im-stopping-watching-movies-altogether-1500x1000 Top 5 filmskih klišea koje ne želimo da zaboravimo solo-star-was-story-10.18.21-AM Filmsko proleće ·