Pogledajte trejler za novu 6. sezonu "Game of Thrones"
KULTURA · film/TV

Za nekoga 24. april možda i nije praznik, ali za ljubitelje serije „Game of Thrones“ ovaj datum je u agendama i podsetnicima već zabeležan. Tada će otpočeti premijerno prikazivanje šeste sezone ove kultne serije, a na YouTube-u se već pojavio niz videa koji pokušavaju da licitirajući sa smrtima, odgonetnu iz objavljenih trejlera – ko je živ, a ko mrtav!

Za pikantnije detalje i predviđanja moraćete da posetite već poznate spojler sajtove i kanale, međutim kao maleno otkriće možemo vam reći sledeće – svi oni koji su voleli junaka Jona Snowa mogu da odahnu, jer će on, za razliku od Leonarda DiCapria, biti pravi povratnik, a budući da mu je pravi i istinski saveznik jedna žena čije su moći veštičarenja ogromne, možemo samo da dodamo da će putovanje duše kroz različite predmete i ljude biti zabavan deo u scenariju. Šesta sezona je zaista nešto specijalno, a kako da takav događaj ne započne pravi malim „golicanjem“ mašte, kroz jedan od najavnih trejlera, u kojem se u mračnoj kripti više ne zna ko je mrtav a ko živ!

Dobra žena Domaća premijera filma „Dobra žena“ Mirjane Karanović na Festu 720x405-RS-CoenBrothers Braća Coen: 10 najboljih likova iz filmskog opusa poznatog dvojca Julieta Pogledajte trejler za novi film Pedra Almodóvara „Julieta“ Oni se nisu venčali Filmski parovi za koje realno nema srećnog kraja · · ·