9f63f883f136e410d6c3c1d12734a812
KULTURA · film/TV

Slavni reditelj Džim Džarmuš je sakupio zaista impresivnu ekipu glumaca i muzičara za svoj novi film „The Dead Don’t Die“. U ovoj horor komediji igraju Bil Marej, Adam Drajver, Igi Pop, Selena Gomez, Deni Glover, Kloi Sevinji, Tilda Svinton, Stiv Bušemi, Tom Vejts i RZA.

Radnja filma The Dead Don’t Die je tipična za filmove o zombijima. On se dešava u malom gradiću Sentervilu u kome se iznenada pojavljuju zombiji koji počinju da terorišu njegove stanovnike. Jedini koji im mogu stati na put su tri zbunjena policajca (Marej, Drajver i Sevinji) i misteriozna Škotkinja koja radi u lokalnoj mrtvačnici (Svinton).

Na osnovu trejlera deluje da će ovo biti veoma zabavan film. No, u to ćemo se tek uveriti nakon što The Dead Don’t Die započne svoj bioskopski život 14. juna.

BeFunky-collage (16) Arheološki filmovi u Narodnom muzeju Nina Babic Novo lice iz Srbije na 24Kitchen kanalu FTWD_501_RG_1211_0342_RT Jun na AMC kanalu u znaku premijera – 5. sezona „Fear the Walking Dead“ i nova serija „NOS4A2“ deca poznatih Petar Ristovski je gost emisije „Život u boji sa Milevom Pavlović“ ovog vikenda · · · · ·