"Pored mora" novi film
0
KULTURA · film/TV

Nakon što su zajedno igrali u filmu „Mr & Mrs. Smith“ davne 2005. godine, Angelina Jolie Pitt i njen suprug ponovo će se pojaviti zajedno na filmu. Ovoga puta biće manje smeha i akcije, a mnogo više drame i suza.
Poznata glumica je od nedavno zaplovila i u režiserske vode, i tu tradiciju nastavlja i filmom „Pored mora“ („By The Sea“) za koji je napisala scenario, režirala ga, producirala i u njemu glumi jednu od glavnih uloga.

Internacionalna ekipa glumaca je predvođena njenim suprugom Bradom Pittom, a zajedno sa njim igraju i Mélanie Laurent (Lea), Niels Arestrup (Michel), Melvil Poupaud (François) i Richard Bohringer (Patrice).
Film se žanrovski može odrediti kao drama. On prati američkog pisca Rolanda (Brad Pitt) i njegovu ženu Vanesu (Angelina Jolie Pitt), koji dolaze u mirno i idilično odmaralište na moru u Francuskoj 70-ih. Njihov brak je očigledno u krizi. Dok budu provodili vreme s drugim putnicima, uključujući i mladi bračni par Leu i Fransoa i lokalce iz tog sela, Mišela i Patrisa, ovaj par će početi da prihvata nerešene probleme u svom životu.

Po stilu i odnosu prema temama ljudskog iskustva, Pored mora je inspirisan evropskim filmom i pozorištem šezdesetih i sedamdesetih godina 20. veka. Sniman je na Malti, prošle godine, dok su Jolie i Pitt bili na medenom mesecu. Prema rečima Jolieve režirati ovakav film bio je veliki izazov za oboje, a snimanje i režiranje scena svađe bračnog para bile su, prema njenim rečima, najzahtevniji zadatak koji je ikada pred sebe i Brada postavila.

Pogledajte trejler za film "The 33" o nesreći u čileanskom rudniku Pogledajte trejler za film „The 33″ o nesreći u čileanskom rudniku SHOW ME A HERO pic City letnja preporuka #20: TV serija „Show Me a Hero” Stigao je tizer za drugi deo filma “Zoolander” Stigao je tizer za drugi deo filma “Zoolander” Mission Impossible Filmski prikaz: „Nemoguća misija: Otpadnička nacija“ ·