Life Itself
KULTURA · film/TV

Istina je da ćemo se još načekati dok ne stigne u bioskope, jer je američka premijera najavljena za septembar, ali su velike šanse da će se ovo čekanje ipak isplatiti. U okviru Amazon studija, ovoga puta Dan Fogelman je napisao scenario (nije mu prvi) i režirao film o magiji života, koji uvek svojom imaginacijom pobedi svaku izmišljenu priču!

Dan Fogelman je američki filmski producent, scenarista čija ste ostvarenja zasigurno gledali – Tangled, Crazy, Stupid, Love, This is Us, Pixar-ov film Cars. Njegovo novo ostvarenje, Life Itself u centar radnje stavlja parove koje povezuje jedan jedini događaj.

Prospektivno i retrospektivno filmsko pripovedanje, različite lokacije od Njujorka do španskih proplanaka, sve to zajedno Fogelman će stopiti u dirljivu filmsku priču uz svesrdnu pomoć kolega glumaca koji su više nego dobri (Olivia Wilde, Oscar Isaac, Mandy Patinkin, Olivia Cooke, Laia Costa, Annette Bening i Antonio Banderas).

Hoćemo li uživati? Nego šta!

Blades of Glory Top 7: Najbolji filmovi na temu umetničkog klizanja sddefault_cover_honest Iskreni trejler za sve filmove Vesa Andersona 5aaabb993be59f1f008b4704-960-480 „Poverljivo iz L.A.“ će postati TV serija Legenda o Konkubini Najskuplji kineski film prikazuje svu raskoš i lepotu drevne Kine · · ·