Star Trek
KULTURA · film/TV

Justin Lin je rešio da svetu podari svoje viđenje „Star Trek“ priče i to na jednu veliku godišnjicu – čak pedeset godina od prikazivanja prvog serijala čuvene američke franšize. Čini se da će naredna, 2016. godina biti vreme za priču o svemiru i ratovima koji će se voditi na udaljenim planetama, naročito ako u obzir uzmemo i sve najave poslednjeg nastavka filmskog hita „Star Wars“.

Star Trek: Beyond pokušaće da prođe bolje od svog prethodnika iz 2013. godine, Star Trek: The Theme, a koji će biti i konkretno treći nastavak mini ciklusa Star Trek-a. Producenti se nadaju da će obožavaoci Zvezdanih staza sasvim uživati u mnogobrojnim poznatim glumcima mlađe generacije, ali i da će prepoznati sve trikove i humorom obogaćene momente u filmu. Na velikom platnu, od 22. jula naredne godine pojaviće se Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Idris Elba, Sofia Boutella, Joe Taslima, Lydia Wilson, Deep Roy.

J.J. Ambrams koji je 2009. godine uspeo da oživi franšizu Star Trek je sa velikim darom pokrenuo stare ljubitelje ove filmske i serijske priče, ali je imao i mnogo nove publike koja je sa zadovoljstvom želela da postane deo Star Trek-a, potom je usledio pad interesovanja, pa se računa da bi ovaj treći nastavak trebalo da povrati staru slavu, makar ukoliko statistika ne prevari.


Tri nove serije TV preporuke: “The Man in the High Castle”, “London Spy” & “Krv i znoj” Anti heroine Top 10: Nevaljale filmske heroine Pogledajte prvi trailer za film „Vlažnost“ reditelja Nikole Ljuce Pogledajte prvi trailer za film „Vlažnost“ reditelja Nikole Ljuce Kuda dalje Projekcija dokumentarnog filma „Kuda dalje“