jumanji-the-next-level-1176692-1280x0
KULTURA · film/TV

Studio Sony Pictures je objavio prvi trejler za film „Džumandži: Sledeći nivo“. To je treći deo iz franšize o magičnoj igri Džumandži i nastavak veoma uspešnog filma „Džumandži: Dobro došli u džunglu“ iz 2017. Za režiserskim kormilom je ponovo Džejk Kesden, a vratili su se i glumci Dvejn Džonson, Kevin Hart, Džek Blek i Karen Gilan.

Iako se čini da su se glavni junaci prošlog filma na njegovom kraju zbližili, trejler novog otkriva da nije sve tako sjajno među njima. Ipak, kada Spenser igrom slučaja ponovo završi u Džumandžiju, Fridž, Betani i Marta odlučuju da i oni uđu u igru i pokušaju da ga spasu. Nešto, međutim, će poći naopako i niko od njih neće završiti u avataru iz prošle avanture, a da stvar još bude gora, u igri će sresti i Spenserovog dedu Edija (Deni De Vito) i njegovog prijatelja Majla (Deni Glaver). Svi oni zajedno će pokušati da izbave Spensera i sačuvaju živu glavu u najtežoj igri do sada.

Film Džumandži: Sledeći nivo će imati svoju premijeru 13. decembra ove godine.

BeFunky-collage 26. Festival evropskog filma Palić od 20. do 26. jula na Paliću i u Subotici Midway „Midvej“: Trejler za novi film o Drugom svetskom ratu maxresdefault Kventin Tarantino otkrio koji mu je omiljen Marvelov film Da li nas je vise osvojio GOT ili cernobilj_photo Da li nas je više osvojila „Igra prestola“ ili „Černobilj“? · · ·