unsane-header-1-768x438-cover
KULTURA · film/TV

Poznati reditelj Steven Soderbergh je uvek bio spreman da eksperimentiše. Ovogo puta je odlučio da svoj novi film „Unsane“ u celosti snimi uz pomoć iPhone pametnog telefona.

U pitanju je triler o mladoj ženi koja je nevoljno završila u psihijatrijskoj bolnici i sada mora da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Da li s njom nešto stvarno nije u redu ili je žrtva zavere, saznaćemo tek posle premijere filma 23. marta.

Glavnu ulogu tumači Claire Foy, koju znamo iz popularne serije The Crown, a društvo će joj u trileru Unseen praviti još i Joshua Leonard (The Blair Witch ProjectScorpion), Jay Pharoah (Ride AlongSaturday Night Live) i Juno Temple (Killer JoeSin City: A Dame to Kill For). Scenario za ovaj film su napisali Jonathan Bernstein i James Greer.

manhattan-1026248_960_720 Najbolja filmska ostvarenja u javnom prevozu Mission-Impossible-Fallout-2-cover Trejler za film „Nemoguća misija 6“ Mosaic 3 nove serije koje ne treba propustiti na HBO GO !vizual_landscape_HRES_F Oskarovci na 46. FEST-u · ·