Poljska reklama
U VAZDUHU · urban flash

Reklame postaju umetnost. Čini se da svako traži što artističkiji i originalniji način da privuče pažnju i izazove emocije kod onih koji gledaju reklame. Kada krene zimska praznična euforija, očekuje se da i reklame budu prepune ljubavi i praznične atmosfere.

Reklama koja je raspametila svet stiže ove godine iz Poljske, i kreirala ju je agencija iz Varšave koja se zove Bardzo. U videu na početku članka mogli ste je pogledati. Deka dobija paket za učenje engleskog, English For Beginners, i tokom reklame pratimo njegove avanture u misliji učenja novog jezika. Naravno, tokom reklame se zapitamo zašto on upada u ove smešne situacije, i čekamo razrešenje. Kao što to obično biva, sve ima dublji smisao i svrhu, što se i prikazuje na kraju reklame. Duhovito, interesantno i emotivno, nije ni čudo što je ceo svet poludeo za ovom reklamom. I čini se da ovo nije samo praznična reklama već da ima životnu težinu.

kafa Najbolji pokloni za ljubitelje kafe žene One su supruge najbogatijih ljudi na svetu izumi Najbolji izumi 2016. godine muškarci i žene Šta se to ženama zamera a muškarcima je dozvoljeno? · · ·