Šta dobijete kad "ukrstite" 6 Arapa i Jevreja i mnogo poljubaca
U VAZDUHU · urban flash

Baš kao u onom stihu koji kaže da je poljubac susret najlepši na svetu, i ovi su se mladi odlučili na susret koji se političarima sigurno neće svideti, ali jasno vam je da ih za to nije briga.

Oni su mladi, homo ili heteroseksualno orijentisani, i odlučili su se na ovaj poduhvat bez obzira na najnovije pravilnike u okviru izraelskog Ministarstva prosvete koje je iz upotrebe povuklo udžebenike koji govore o vezama između Jevrejki i arapskih momaka.

Šest parova – od kojih su neki već u vezi, neki su samo prijatelji a neki su se prvi put sreli na snimanju ovog videa, odlučilo je da kroz poljupce i uz podršku produkcijske kuće iz Tel Aviva, Time Out, objasne svetu da se ljubav ne uči iz knjiga i pravilnika, kao i da se pravilnici baš poljupcima najbolje mogu poništiti, ili vratiti u važeće.

Poruka ovih ljudi je prepuna mira i nade – Jevreji i Arapi se mogu voleti, i ne žele da budu neprijatelji.

Sreća u životu 10 znakova da vam u životu ide dobro Ženske muke Muke svake žene na ovom svetu THE-REVENGE-Pokémon-Go-–-PRANK-original-hqdefault.jpg Konačno osveta Pokemona Lebdeći šatori City letnja preporuka #80: Lebdeći šatori za kampere ·