Animated-Addams-Family-movie-first-look
KULTURA · film/TV

Postoje oni koji su se upoznali sa porodicom Adams preko stripa, serija ili trilogije igranih filmova devedesetih. Ove godine pak ćemo biti u prilici da uživamo u animiranom filmu o avanturama naše omiljene morbidne familije. Ostvarenje nazvano jednostavno „Porodica Adams“ će početi da se prikazuje u bioskopima od 11. oktobra.

Glasove popularnim likovima će dati holivudske zvezde kao što su Oskar Ajzak (Gomez Adams), Šarliz Teron (Mortiša Adams), Kloi Grejs Morec (Venzdej Adams), Fin Volfhard (Pagzli Adams) i Nik Krol (Ujka Fester). Njima će se pridružiti Alison Džejni koja dajte glas Margo Nidler, voditeljki rijaliti emisije koja je glavni negativac ovog filma.

Pogledajte iznad teksta kako izgleda trejler za novu Porodicu Adams i spremite se za dobru zabavu kada film ugleda svetlost dana na 11. oktobra.

hellboy-red Mila Jovović u novom „Helboju“ BeFunky-collage 10 najboljih filmova Stenlija Kjubrika sam-james-bond-1100x732 Da li će ovaj glumac biti novi Džejms Bond? Naslovna fotografija - deo prostora kompanije Lightstorm Entertainment (foto Monica Wang) Kad filmski san postane java: Poslovni prostor reditelja Džejmsa Kamerona · · ·