Johnny-English-Strikes-Again-Official-Trailer
KULTURA · film/TV

„Johnny English Strikes Again“ je treći deo filmskog serijala o najvećoj šeprtlji među tajnim agentima izmišljene britanske službe bezbednosti MI7. U naslovnoj ulozi će se ponovo naći poznati komičar Rovan Etkinson.

Film će imati svoju premijeru 20. septembra.

U svojoj novoj filmskoj avanturi Džoni Ingliš mora da se suprotstavi ljudima odgovornim za hakerski napad na baze podataka službe bezbednosti koji je razotkrio identitete svih tajnih agenata. Naravno, naš junak je već u godinama pa će prvo morati da se suoči sa svojim slabostima u korišćenju novih tehnologija, a tek onda da pokuša da uhvati neidentifikovanog hakera.

Johnny English Strikes Again je režirao Dejvid Ker, dok je za scenario bio odgovoran Vilijam Dejvis. Osim Rovana Ektinsona, u filmu još igraju Ben Miler, Ema Tompson, Olga Kirilenko i Džejk Lejsi.

MV5BNGIzMjE3YTItZDRkMi00MGVhLTg4MDktMzhjZTc0ZTBmYjY5XkEyXkFqcGdeQXVyMzA4MDA0Mjc@._V1_ Čovek koji je ubio Don Kihota: Trejler za novi film Terija Gilijama page-cover 10 najboljih blokbastera svih vremena PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC PRAZNIČNI FILM ZA CELU PORODICU Gnome Alone: Praznični film za celu porodicu Ready_Player_One_SBgr5 Filmski april · · · ·