mary-poppins-returns-header-4-cover
KULTURA · film/TV

Kompanija Volt Dizni je izbacila prvi trejler za dugo očekivani nastavak priče o čuvenoj filmskoj dadilji Meri Popins. Naslovnu ulogu će tumačiti Emili Blant, a film stiže u bioskope 25. decembra ove godine.

Radnja Povratka Meri Popins se dešava 25 godina nakon događaja u slavnom prethodniku Meri Popins (1964)Džejn i Majkl Benks su sada porasli i žive u Londonu u vreme Velike depresije ’30-ih godina prošlog veka. Majkl stanuje u istoj kući u kojoj je odgajan, zajedno sa svoje troje dece i kućepaziteljkom. Njemu, međutim, u poslednje vreme baš ne cvetaju ruže. Misteriozna dadilja Meri Popins ponovo odlučuje da se pojavi u životu porodice Benks i da im snagu da izdrže i nastave dalje, ovog puta sa svojim prijateljem Džekom i ekscentričnom rođakom Topsi.

U nastavku slavnog filmskog mjuzikla će osim Emili Blant igrati još i Lin-Manuel Miranda, Ben Višou, Emili Mortimer i Piksi DejvisPovratka Meri Popins je režirao Rob Maršal, dok je scenario napisao Dejvid Megi.

tomb_raider_SBgr3_cover Filmski mart cover Filmovi sa inspirativnim ženskim likovima housecards-768x432 Prvi trejler za poslednju sezonu serije „House of Cards“ 5a9cce62487ff938008b4592-960-649-cover „Oblik vode“ trijmfovao na 90. dodeli Oskara · · ·