1234
PULS GRADA · aktuelno

Kako se praznici bliže, ukoliko već nismo ukrasili dom, razmišljamo na koji način ćemo ga dekorisati kako bi stvorili prazničnu atmosferu, jer oko nas sve svetluca i sija, jelke su okićene pa je red da i mi to uradimo. 

Božićne dekoracije ne moraju biti skupe i nove, i možete ih izraditi sami, brzo i jednostavno uz pomoć ovog videa. Tokom praznika najviše vremena ćete provoditi sa svojim najbližima i potpuno je normalno da želite da stvorite prijatnu atmosferu. Ukoliko nemate ideja za prazničnu dekoraciju svog doma u ovom videu ćete pronaći savete, ali i inspiraciju kako da vaša kuća tokom praznika izgleda svečano, ali u skladu sa atmosferom koju nam donose Božić i Nova godina. Saznaćete kako da napravite vence, lampu od konca, ukrase od testenine… Pogledajte video kako biste saznali male trikove koje vam mogu pomoći da vaša praznična dekoracija izgleda zadivljujuće.

Foto Marija Konjikusic_Design Isidora M. Nikolic (1) Stipendije od 600.000 dinara za mlade naučnike david-bowie-blackstar-video-still-2015 Poslednjih 5 godina: Trejler za HBO dokumentarac o Dejvidu Bouviju 15951717452_b5e1f5e9b6_cover Koliko hrane bacamo? Blitz film BLITZ FILM: Najuspešnija distributerska godina u Srbiji · ·