Automatski nacrt
KULTURA · muzika

Beogradski noise pop duo je u subotu 8. novembra objavio debi album pod nazivom „MORE“. Prvi singl pod nazivom „Wrong Face Wrong Palm“, objavljen 28. oktobra, najavio je izlazak albuma sa tri remixa koje su uradili jedni od trenutno najzanimljivijih imena elektronske muzike u Srbiji, HETEM, Thinker i Mars Flowers.

Video spot za pesmu potpisuju Marija Radosavljević, Marija Ninković i Veljko Stojanović.

VVhile je bend koji su 2011. godine osnovali Stevan Ćirović i Andrija Spičanović. Posle dve evropske turneje na kojima su promovisali evropsko i kasnije američko vinilno reizdanje VVhile is Vanity 7″ EP, snimili su album koji sa svojih 10 pesama čini presek rada benda u poslednje tri godine.

Album MORE, za sada je digitalno izdanje i moguće ga je kupiti i/ili slušati preko muzičkih platformi poput iTunes-a, Amazon-a, Deezera i Spotify-a. Pored toga, preko bendovske bandcamp stranice moguć je download po principu „plati koliko želiš“. U februaru 2015. godine MORE će biti dostupan i na vinilu i to posredstvom Dirt Cult Recordsa iz Amerike. Twintoe Recordsa iz Nemačke, Numavi Recordsa iz Austrije, dobro poznate POP Depresije i bendovske izdavačke kuće Jazz Chairs. Vinil je već sada moguće naručiti preko bandcamp strane.

Ken Vandermark Ring Ring 2014. Extended Najgori albumi 10 najgorih albuma David Bowie Muzička recenzija: David Bowie „Sound + Vision‟ Teofilovići Teofilovići i Miroslav Tadić nastupaju na Kolarcu